De laureaten van de nieuwe promotie 2019 zijn gekend !

18 gepassioneerde jonge mensen kregen een grote boost ...

Ze werden voorgesteld aan het publiek op de ceremonie van de beursuitreiking die plaatsvond op 9 mei in het Auditorium van BNP Paribas Fortis.

M. Vaxelaire, Président de la Fondation, et M. Sander Miesse

Dit jaar hebben 18 gemotiveerde en getalenteerde jongeren het geluk gehad om een beurs van 10 000 € te krijgen waarmee ze hun levensproject gaan kunnen ontwikkelen. Onder hen zijn er kunstenaars, wetenschappers, dokters en ambachtslui. De 18 geselecteerden – 13 vrouwen en 5 mannen tussen 23 en 30 jaar oud – werden gekozen onder meer dan 400 kandidaten.

De beurs van de Stichting Bernheim was overhandigd aan Sander Miesse in de categorie "Beroepen en ambachten". De passie van Sander voor messen heeft hem ertoe gebracht zijn eigen bedrijf, Mknives, op te richten waar hij artisanale keukenmessen maakt. Het werk van Sander vind je terug op www.mknives.eu.

Wil je meer weten over de projecten van de laureaten? Ontdek ze nu: laureaten 2019!