Europese stages Bernheim - 14de editie

De 6 laureaten 2016 zijn bekend

© Fondation Bernheim

Na afgelopen hoorzitting van 27 mei, heeft de jury uit 12 voorgeselecteerde kandidaten 6 laureaten gekozen: Andreas Witdouck  (UGent Rechten & Europese politiek - College of Europe), Julie Pieters (VUB Rechten - Collège européen de Paris), Frederik De Ridder (UGent Rechten - College of Europe) en, Timothy de Meester (SBS-EM ULB - College of Europe), Christophe Leconte (UCL Internationale betrekkingen - College of Europe), Fatma Ezzahra Sassi (ULB Rechten & Europese Recht).

Deze 6 jonge academici zullen gedurende 10 maanden een stage volgen bij de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken en de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie, van begin september 2016 tot eind juni 2017.
Een buitengewone opportuniteit om zich aan de Europese opbouw te initiëren!

Lancering van de volgende promotie: februari 2017.

Contact: Christine Bedoret
christinebedoret@fondationbernheim.be