Europese Stages Bernheim - 13de editie

De 6 laureaten 2015 zijn bekend

Serge D'ambalasa Mounia El Ouaàr Frederik Mesdag Laura Cornelis Tim Gemers Hadrien de Kerchove Laureaten 2015 ©StichtingBernheim

Na afgelopen hoorzitting van 29 mei, heeft de jury uit 12 voorgeselecteerde kandidaten 6 laureaten gekozen: Tim Gemers (UGent Politieke Wetenschappen - College Europe), Laura Cornelis (KUL Rechten), Mapendo Serge D'ambalasa (KUL Politieke Wetenschappen) en, Frederik Mesdag (UCL/Université St-Louis-Bruxelles Sciences Politiques - College Europe), Mounia El Ouaàr (ULB Droit - College Europe), Hadrien de Kerchove d'Ousselghem (UGent Rechten).

Deze 6 jonge academici zullen gedurende 10 maanden een stage volgen bij de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken en de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie, van september 2015 tot eind juni 2016.
Een buitengewone opportuniteit om zich aan de Europese opbouw te initiëren!

Lancering van de volgende promotie: februari 2016.

Contact: Christine Bedoret
christinebedoret@fondationbernheim.be